donderdag 31 mei 2012

Camelot, en nog wat andere leuke dingetjes....

Jeetje, al weer bijna 2 weken geleden, dat ik een stukje op mijn blog plaatste. De tijd gaat zo snel, en de dagen zijn overvol met veel oppassen op kleindochter-lief, werken in huis en tuin en nog veel meer.... Maar ik heb wel weer een cirkel af van de Camelot-quilt, cirkel nummer 7 dit keer. Een makkelijkerd, die bijna helemaal, met uitzondering van de punten in de buitenste ring, geappliceerd is.
En verder heb ik een klein tussendoor-projectje gemaakt, omdat ik zo'n zin had om weer eens wat te borduren en omdat dit pakketje van Atelier Soed-Idee nog bij mij in de kast lag te wachten. En wat was het leuk om te doen! Compleet pakketje, met alles erbij, prachtige garentjes en stofjes en kijk eens hoe schattig het is geworden:
Hier zie je zowel de voor- als de achterkant:
En hier de binnenkant, met vakje voor schaar en andere dingetjes en handige ringen voor het garen:
En nog wat anders, heel leuks: ik heb een give-away gewonnen van Tilly van quiltingmathilda.blogspot.com! Een schattig stitcherie- patroontje van De Quilthoeve. Dat kwam goed uit, want dit keer kon ik niet naar de Garden Party-dag, omdat wij een weekendje er tussen- uit waren. Zo kan ik er toch een beetje van meegenieten. Tilly deed er ook nog een fraaie kaart bij van een Baltimore-quilt (staat ook nog op het lijstje voor ooit...):
Dit patroontje is reden om snel weer eens even een bezoekje te brengen aan deze heerlijke winkel, want laat ik nu net geen fraai, romantisch stofje hebben in baby-blauw en als het binnenkort weer wat warmer wordt, is dit een fijn werkje om in de tuin te doen. Goed excuus toch...

16 opmerkingen:

Rennie zei

Je Camelot is prachtig en je tussendoor borduurtje trouwens ook . Een snoepie. By the way er is altijd wel een excuus te vinden om een bezoek aan De Quilthoeve te brengen toch?

quilting Jeannet zei

Prachtig blok Ageeth, hele mooie blauwe kleuren, en je borduurtje is ook geweldig, ik heb het hier ook nog liggen....liggen....misschien toch eens zelf proberen te borduren.
Een heel fijn weekend!

Lida zei

Schitterend blok van je Camelot! Wat een mooie stofjes! Leuk je gewonnen stitchje, ja natuurlijk hoort daar een mooi blauw stofje bij en laat je nu net het juiste niet hebben, je MOET gewoon even naar Naaldwijk daarvoor, kan niet anders! LOL!!
Veel plezier, groetjes
Lida

Debby zei

Wat heb je mooie dingen gemaakt, Ageeth!! En een leuke give-away gewonnen!

Groetjes Debby

Rina zei

Wat een mooi camelt blok heb je weer gemaakt.

Dorothé zei

Wat een prachtig blok is het weer geworden. Voor mij is het nog te hoog gegrepen hoor, ik blijf me nog maar even bezighouden met rechte naden. En borduren .... ik kijk er altijd weer met veel bewondering naar.

Phebe and Jane zei

Wat een schattig borduurtje heb je gemaakt. Een leuke afwisseling tussen het quilten en het oppassen.
Groetjes,
Marian

Nardy zei

Dat is een prachtig blok geworden Ageeth en het borduurwerkje is ook erg mooi! Leuk om altijd iets in huis te hebben wat je zo even kan pakken. Groetjes Nardy

Tilly zei

Wat is het blok weer mooi geworden.
je borduurtje is ook prachtig om te zien, en de quilthoeve moet je echt eens een keer bezoeken, vast wel wat voor je te vinden (lol) groetjes

Annelein zei

Wat een pracht van een borduurwerkje heb je daar gemaakt!

Handig om het in een mapje te verwerken.

Mooie kleuren gebruik je.... ook voor je quilt... *Ü*...

handmade zei

Wat een prachtige blok heb je gemaakt en wat een leuke borduurwerk wat schattig met al die ringetjes voor je garen heeel leuk !!

marijke's crea zei

Mooi Camelot blok heb je gemaakt geweldig mooie stoffen heb je hier toch voor uitgezocht!
groetjes Marijke

Annemieke zei

Het camelot blok is erg mooi. Ook je borduurwerkje vind ik mooi geworden.
Zag dat je eerst hondjes maakte. Ik kan me wel voorstellen waarom je stopte. Ik maakte beren en ben om dezelfde redenen gestopt met verkopen en quilt nu ook lekker in mijn eigen tempo.
Groetjes
Annemieke

sylvia zei

Mooie Camelot, maar dat was te verwachten nadat je je stofjes een tijdje geleden liet zien!!!...;)
En wat een grappige hondjes maakte je, wat een klus!
Je Soedidee mapje is een schatje, alle patroontjes van haar zijn om te smullen en lekker voor ff tussendoor!!!
fijn weekend, groetjes, Sylvia

Annemart Berendse zei

Wat een mooi blok Ageeth!

Jantine zei

Wat een schattig tussendoor werkje!