woensdag 26 september 2012

Drie verrassingen binnen twee dagen

Na een heerlijk weekendje Duitsland, met heel mooi weer, waar we met het hele gezin-met-aanhang enorm van hebben genoten, wachtten er thuis wel drie verrassingen! In de eerste plaats was daar het berichtje, dat ik de give-away van een serie prachtige lapjes had gewonnen van Conny. Vandaag ontving ik ze met de post, en wat zijn ze prachtig, van French General, helemaal de kleurtjes, waar ik zo van hou:
En bovendien won ik ook nog eens de give-away van Marion: een superleuk boek over het breien en haken van knuffels. Ik ga er snel iets uit breien voor Floortje:
Maar de allergrootste verrassing kreeg ik maandag te horen, en dat kwam heel erg onverwacht.... Floortje en ik hebben er vandaag de voorbereidingen voor getroffen:
... en morgen gaan we deze "verrassing" ophalen! Nog even, als laatste, een heerlijke foto van ons weekendje in Duitsland (niet iedereen staat erop, maar even voor de indruk):
Als ik morgen even tijd heb (wat best nog wel valt te bezien), zal ik jullie voorstellen aan deze kleine verrassing. In ieder geval ga ik vanavond vroeg naar bed, alvast voorslapen....

18 opmerkingen:

Lida zei

Ben heel benieuwd naar de verrassing, maar ben helemaal weg van de trotse nicht! Geweldig dat ze jouw werk zo kan waarderen!
Groetjes
Lida

quilting Jeannet zei

Ik geloof dat ik het zo maar weet Ageeth....als je nog maar slaapt.....

Mupminoes zei

Ik heb ook wel een idee. Ben wel benieuwd!

Patricia zei


Wat een bofferd om zelfs 2 give aways te winnen ! Het zijn mooie stofjes, daar weet je vast wel wat leuks van te maken.
Ik heb ook wel een idee wat voor verassing je morgen gaat ophalen...en ik ben er ook erg benieuwd naar :-)

Groetjes Patricia

sylvia zei

zo, bofferd, een heerlijk weekend en twee give away's!!
het zijn inderdaad helemaal jouw kleurtjes!! ook de mijne, hoor, en veel plezier ermee.
de andere verrassing?? ik heb al zo'n idee.........;)
groetjes, Sylvia

marijke's crea zei

O wat leuk!!! Ja de lapjes het boek de vakatie met de familie en je voorbereidingen, ben benieuwd!
Veel voorpret!
groetjes Marijke

marion zei

heel veel plezier ermee

Rina zei

Wat een leuke verrassingen. En die van vandaag...... Geniet daar maar van. Het is je gegund zo'n kleine drummel weer om je heen. Ik kom snel eens kijken bij je.

Yvonne zei

Oh....wat spannend. Ik ben zo benieuwd, volgens mij krijgen jullie gezinsuitbreiding! Wat een heerlijk mooi meisje is Floortje toch, die gaat vast ook heel erg genieten van wat er vandaag gaat komen! En wat een bofferd ben jij zeg! Twee give-away's winnen. Hartstikke leuk, allebei de prijzen! Geniet ervan het is je gegund!

Debby zei

Wat heb jij toch een zwaar leven:-)

Ben benieuwd naar jullie gezinsuitbreiding!!

groetjes Debby

Tilly zei

Wat een leuke cadeautjes heb je gehad. Denk dat ik weet wat er staat te gebeuren, veel succes en de foto's komen vanzelf toch? groetjes

Nelleke zei

Hallo Ageeth Floortje is het geheimpje aan het verklappen ik herken de "bak"waar ze in zit.Veel plezier groetje Nelleke

handmade zei

Wat een boel verrassingen wat heerlijk he en ook zalig genoten zo te zien van jullie weekendje weg en ben benieuwd wat er nog meer bij komt...... poesje of een hondje .......???

conny's quilts zei

Hoi Ageeth fijn dat de lapjes al zo vlot bij jou zijn aangekomen, veel plezier ermee! Wat heerlijk nóg twee andere verrassingen voor jou, geniet ervan!

Phebe and Jane zei

Schattige lapjes heb je gekregen. Maar je kleindochtertje is nog veel schattiger. Wat een lief meiske! Ben benieuwd naar de verrassing.
Groetjes,
Marian

Daniëlle zei

een klein waggeltje, 4 pootjes, een zwiepstaartje en nat neusje?? Ohhhhhhhhh, heerlijk!!!! Genieten joh!! De gebroken nachten neem je gewoon op de koop toe, liefs, Daniëlle

ineke zei

Wat leuk 2 give-aways winnen. En vandaag heeft de ontknoping plaats gevonden?????? Veel plezier ermee. Groetjes ineke

Babette zei

Leuke blog, ik heb je ook aan mijn blog toegevoegd, dan kan ik je nog beter volgen!!

Groetjes Babette.