vrijdag 13 juli 2012

En alweer op pad....

Het is me het weekje wel van de quilt-uitstapjes. Gaan er vaak weken voorbij, dat ik nauwelijks de deur uitkom en onze heerlijke hobby alleen op mijn kamertje uitvoer, waarvan ik ook zeker heel erg geniet, er zijn best wel momenten, dat het heel fijn is om die te delen met andere Gelijkgestemde Vrouwen. Dus vanmorgen in het autootje, door de regen, naar Naaldwijk gereden om een keertje deel te nemen aan de maandelijkse Inloop-Bee. En altijd weer, als je daar binnenstapt, is het miezer-weer op slag vergeten door de warme ontvangst van Wendy en Ingrid. En al vind ik het altijd een beetje "eng" om ergens heen te gaan, waar ik niet veel mensen persoonlijk ken, wat ben ik blij, dat ik geweest ben! Heerlijk, zoveel Gezellige Vrouwen bij elkaar, allemaal met iets anders bezig. Ik heb niet van iedereen de namen kunnen onthouden (daar ben ik echt slecht in...), maar geniet even mee van wat er zoal voorbij kwam: Mieke had de top af van een prachtige Varia-Hex:
en ook was ze bezig met een heel mooie uit- voering van de Camelot, in frisse kleuren:
Lida was bezig aan de "finishing touches" van een applicatiepatroon van de cursus van Ted Storm:
Er werden vingerhoedjes aan elkaar genaaid in schitterende blauw-tinten (zoals ijsblauw en grijsblauw, echt geweldig mooie tinten bij elkaar; ik ben heel benieuwd hoe dit er in het grote geheel uit gaat zien):
En werd er gewerkt aan een heel lief borduurwerk voor een nieuw kleinkindje:
Rennie was bezig met appliceren aan de "Berries and Bluebirds"-Bom:
,dit alles onder het toeziend oog van deze vogel, waarmee ik toch wel een beetje medelijden had:
Thuisgekomen merkte ik, dat ik nog een aantal dingen vergeten ben te fotograferen (te overweldigd door alle nieuwe indrukken, dan heb ik dat...), zoals de prachtige mini-Baltimore van Ansje. Ik hoop, dat ze hem volgende keer weer bij zich heeft, want ook al kan ik niet altijd op vrijdag (dat heb je nu eenmaal als oppas-oma), ik ga zeker proberen er vaker heen te gaan. Heel leuk was ook, dat ik in de winkel nog Lida Kunkeler tegenkwam, met wie ik alleen blog-contact heb, en met wie ik nu eens even in-het-echt kon praten. En als kers-op-de-taart kreeg iedereen van Ingrid en Wendy bij het weggaan nog een heel lieve attentie. Die zat zo prachtig ingepakt, dat het zonde was om hem open te maken:
Maar nieuwsgierig als ik ben, heb ik het omslag toch heel voorzichtig losgepeuterd, zonder het te beschadigen, en kijk eens, hoe leuk, een patroontje voor een lieve stitchery:
Het was een heerlijke vrijdagochtend, met veel Gezelligheid en Vriendschap, een fijn begin van het weekend. Dat jullie weekend ook maar heel fijn mag zijn!

14 opmerkingen:

Rennie zei

Hai Ageeth, ik heb ook genoten vanochtend bij DQ. Warm, vrolijk, interssant en leuk alles kwam voorbij. Vond het helemaal bijzonder dat ik je weer in het eggie heb ontmoet. Goed gesprek hebben we gehad. Heerlijk gelijkgestemden! Denk er met veel plezier aan terug!

Dorine zei

Dit ziet er echt uit als een gezellig quiltdagje.
Kan je weer opteren .
Fijn dat je steeds op mijn blog reageert dank je
En ik wens je een fijn weekend

Ansje zei

Ha Ageeth,,
Leuk en herkenbaar blog geschreven:-) In september neem ik de miniBalti weer mee hoor. Voorlopig nog niet klaar met quilten. Was erg gezellig vanmorgen zo met gelijk gestemden. Echt genieten! Vind je quilt supermooi worden! Groetjes Ansje

Tilly zei

Dat is een gezellig dagje geweest Ageeth, en allemaal mooie werkstukken. groetjes

Unknown zei

Hoi Ageeth
Leuk je op mijn blog te zien...ik krijg niet voor elkaar om ook jou te volgen. Jou verhaal vind ik erg leuk en heb je foto's overgenomen.Leuk om je de volgende keer weer te ontmoeten.

Guusje, zei

Wat een leuke bee en wat een mooie quilts laat je zien. Schattig cadeautje.

ineke zei

Dat is een leuke warme dag gweest zo te lezen. Goed begin van het weekend. Fijne voortzetteing groetjes ineke

jolanda zei

Leuk zo'n bee en ook al kende je de mensen niet, door de gedeelde hobby klikte het natuurlijk meteen!
Mooie dingen is iedereen aan het maken ook hé? Je hebt alleen nog niet verteld waar je zelf mee bezig was en daar ben ik ook heel benieuwd naar. :-))

Phebe and Jane zei

Wat een leuk uitstapje! Ik denk dat veel mensen het eng vinden om ergens naar toe te gaan waar je niet veel mensen kent. Ik wel tenminste. Goed dat je het gedaan hebt en dat het zo gezellig was.
Groetjes,
Marian

sylvia zei

Volgens mij klikt het altijd met gelijkgestemden......;)
Leuk, hoor, zo'n ochtend daar.....;)
groetjes, Sylvia

Miranda zei

Ach wat een gezellig dagje hebben jullie daar gehad. Het is toch altijd genieten om samen te werken. Het prikkelt onze quiltzin en stimuleerd enorm. Quiltgroetjes van mij

Yvonne zei

Even uitgebreid jhe blog gelezen Ageeth. Wat een kunstenares ben jij. Ik was al ondersteboven van je prachtige appliceerwerk maar ook die hondjes! Wauw!!! Wat ontzettend knap! Ik ben op slag verliefd!

Grit zei

Du machst tolle Sachen. Alles ist wunderschön.
LG Grit

Annemart Berendse zei

Het kan niet anders dan dat je het hartstikke naar je zin hebt gehad! Leuk om zo lekker bezig te zijn!