donderdag 29 juli 2010

Veel getuinierd, weinig gequilt!

Er zijn van die dagen, zoals afgelopen week met die heerlijke
temperaturen, dan tuinier ik dus echt veel liever dan dat ik
quilt (ja, echt!). Dus deze week heb ik me echt uitgeleefd
in mijn tuin met in mijn achterhoofd nog steeds de - niet
eens zo stille - wens, ooit een veel grotere tuin te mogen
bezitten dan onze 300 m2, want ik ben echt te snel klaar
naar mijn zin! Ik kan blijven dagdromen over een weelderige
Engelse cottage-tuin met veel beplanting, veel (pluk)bloemen
en vooral een kippenhok met Wyandotte-krielen....
Nu ziet mijn tuin er nog zo uit:


2 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Ehhhhh, Ageeth.....staat er niet ergens vlak bij jou een errug leuk huisje aan de dijk te koop ?? inclusief de wynandottekrielen.....Maar ieder voordeel heeft ook zijn nadeel hoor, kom eens langs op het landgoed hier en verbaas je over de hoeveelheid werk......
Ik vnd je tuin er heerlijk uitzien! en het is goed behapbaar, je kan er zelfs nog zo mooi bij quilten.

groetjes, jeannet

Unknown zei

Dag Ageeth,
Ik begreep dat de verkoop van mijn huis in Klaaswaal al heel snel de ronde heeft gedaan. De makelaar was de deur nog niet uit of Jeannet kon mij al melden dat het in Rockanje was terechtgekomen. Nou, hi, hi, ik ben net zo'n kleine fee die wensen kan vervullen. Maak een een afspaak met makelaar Donald de Jong voor een bezichtiging van jouw droom. Het is een heerlijk tuin en ik heb een Belgische Baardkriel haan die iedere morgen op de tuintafel voor mij danst. Dus wie mijn huis koopt mag, alleen indien er goed voor wordt gezorgd, deze charmante man met vrouwen van mij overnemen. Dat dansen wil ik deze charmeur dan wel influisteren. Laat nu ook een van zijn broedse vrouwen ergens onder de struiken zitten. Dat belooft gezinsuitbreiding. Maar ter gerustelling de tuin en het luxe kippenhok kunnen het hebben.
Indien je kennis met hem wil maken, kom gerust langs. Wil je graag overtuigen hoe mooi het plekje hier is! Je bent welkom! Hou mijn blog maar in de gaten want binnenkort ga ik er aandacht aan besteden. Maar zo uit de eerste hand kun je natuurlijk iedereen voor zijn.
Lieve groet, Marja